CM 2018

Arbitrul finalei desființat: "Să joace cu mâinile la spate! Pitana ar da penalty și contra unui jucător cu un singur braț!"

Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 16 iulie 2018

Sports Illustrated l-a desființat pe arbitrul  pentru penalty-ul acordat în finala Campionatului Mondial pierdută de Croația în fața Franței, scor 2-4.

"Perisic avea mâna în cea mai nefirească poziție posibilă, n-a jucat mingea intenționat cu brațul, dar a lovit-o după ce Matuidi a ratat devierea. Dacă e 11 metri, atunci de-acum înainte jucătorii echipei în apărare trebuie să stea toți cu mâinile la spate!

Pitana ar fluiera, probabil, lovitură de pedeapsă și contra lui Hector Castro, care a jucat și a marcat pentru Uruguay în finala CM din 1930 cu o singură mână, după ce și-a pierdut-o pe cealaltă într-un accident în copilărie", scrie celebra revistă americană.

Susținută și de fostul selecționer al SUA, germanul Jurgen Klinsmann: "A luat o decizie proastă. Nu era cazul să acorde penalty, pentru că argentinianul nici nu a fost sigur pe ce a văzut". 

Citește și:  Croații nu dau vina pe VAR pentru finala pierdută cu Franța: ”Am fost demni la victorii, plecăm demni și după finala pierdută”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.