Liga 1

EXCLUSIV FOTO A plecat de la Craiova vara asta și a suferit o accidentare horror la debut: "M-a tăiat, dar urechea e la locul ei"

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 16 iulie 2018

Gustavo, brazilianul plecat în această vară de la U Craiova la Liaoning Whowin, a suferit o accidentare horror la debutul pentru formația chineză, 1-0 cu Zhejiang Yiteng. 

Acesta a fost lovit violent de un adversar, fiindu-i perforată zona de lângă urechea stângă. Fostul fotbalist al Craiovei a acceptat să vorbească pentru GSP.ro despre lovitura suferită.

"Revăzând faza, e destul de dureros, dar sunt ok. Un adeversar a sărit cu piciorul prea sus, gen kung fu, și m-a tăiat. A fost nevoie să fiu cusut, dar chiar sunt bine. Urechea e la locul ei, totul e în regulă", a dezvăluit Gustavo, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Brazilianul s-a arătat dezamăgit de înfrângerea Craiovei din Supercupa cu CFR, 0-1, dar e sigur că echipa lui Mangia se va regrupa pentru startul campionatului: "Sper ca și Craiova să-și revină și să înceapă campionatul cu deeptul", a declarat jucătorul care a înscris 19 goluri în 69 de meciuri pentru Craiova în toate competițiile. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.