Liga 3

Încă un transfer surprinzător pregătit în Giulești » Are 68 de meciuri în Liga 1 și s-a antrenat alături de Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 July 2018

Rămași fără Daniel Niculae, rapidiștii încearcă să se întărească serios pentru viitorul sezon din Liga a 3-a, în care giuleștenii țintesc promovarea imdiată în liga secundă. 

După fostul stelist Rareș Enceanu, care s-a antrenat luni cu Rapid, încă un fost jucător din prima ligă a participat azi la antrenamentul condus de Constantin Schumacher. Este vorba despre Alin Cârstocea, 26 de ani, jucător format la Academia Hagi. 

Acesta evoluează pe postul de mijlocaș stânga și a mai jucat de-a lungul carierei la Viitorul, FC Voluntari, ACS Poli, FC Botoșani, UTA și Farul Constanța, bifând și apariții în naționalele U19 și U21.

68 de meciuri
și 2 goluri are Alin Cârstocea în Liga 1

Lotul prezent luni la reunirea Academiei Rapid

Portari: Ştefan Ciuculescu, Vlad Ignat, Andrei Voican, Bogdan Scorici
Fundaşi: Ionuţ Voicu, Alin Lădaru, Doru Bratu, Mihai Stancu, Adrian Boian, Alex Costache, Matei Babaua 
Mijlocaşi: Lucian Goge, Alex Duriţă, Alex Burlacu, Alex Olariu, Adrian Mitea, Andrei Dovleac, Adrian Grigore, Alex Bordei, Sami Amet, Andrei Moise, Rareş Enceanu, Alin Turbatu, Răzvan Milea
Atacanţi: Marian Vlada, Cătălin Bărbălău, Andrei Dumitrescu, Adrian Niţu, Mircea Manole 

În cursul zilei de azi, Rapid s-a despărțit de Daniel Niculae, care nu a dorit să-și mai prelungească înțelegerea cu giuleștenii. Acesta a plecat, de asemenea, și din funcția de președinte al clubului (detalii, aici)

Vezi și:  Surpriză în Giulești » Un jucător de la FCSB s-a prezentat la reunirea Academiei Rapid și are șanse mari să semneze

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.