Liga 1

"I-a spus să nu-l transfere că are o problemă cu creierul" » Cum a ratat Becali să rezolve marea gaură de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 July 2018

Gigi Becali caută un atacant de la finalul sezonului, dar cu câteva zile înainte de startul noului sezon, FCSB îi are doar pe Harlem Gnohere și pe Denis Alibec, care momentan este exclus din lot.

FCSB a fost la un pas să îl transfere camerunezul Anatole Abang, 21 de ani, dar cumpărarea atacantului de la Astra a căzut în ultimul moment. Ioan Niculae, patronul Astrei, a dezvăluit cum a căzut transferul.

"Becali m-a sunat și mi-a spus că nu-l mai ia pe Abang. Știu de la el că a fost sunat de Edi (n.r. Edi Iordănescu, fost antrenor la Astra) și i-a spus să nu-l ia pe Abang că are o problemă cu creierul și că nu e un jucător controlabil. I-a zis să nu cumva să-l cumpere de la mine", a declarat Ioan Niculae la ProTV.

Anatole Abang a venit la Astra sub formă de împrumut, de la New York Red Bull. A jucat 18 meciuri și a dat 3 goluri.

600.000 €este cota lui Abang, potrivit transfermarkt

ACUZAT DE FURT 

Abang a fost acuzat la jumătatea lunii mai că ar fi furat 1.100 de lei colegilor de la Astra și l-ar fi fotografiat cardurile. Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe. Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

Citește și: "Dumnezeu cere schimbare" » Cătălin Țepelin despre vara săracă în transferuri la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.