Liga 1

Surpriză! Denis Alibec, ofertat de o echipă în Liga 1: "Am vorbit de 5-6 ori! FCSB și-a bătut joc de el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 July 2018

Exclus din lot de FCSB și dorit de Marius Șumudică în Arabia Saudită, la Al Shabab, Denis Alibec, 27 de ani, a fost ofertat de o echipă din Liga 1.

Ioan Niculae, patronul Astrei, a spus că și l-a dorit înapoi pe atacantul care a fost decisiv la titlul din 2016, dar acesta l-a refuzat pentru a se duce alături de Șumudică.

"Normal că m-am gândit la Alibec. Am vorbit de 5-6 ori cu el în vara asta. Ultima dată era pe la Mangalia. L-am rugat să vină înapoi, pe o înțelegere amiabilă între mine și el.

Sunt convins că dacă stă un an la Astra, cu Măldărășanu antrenor, s-ar lansa în fotbalul internațional. Până să vină la Astra nu a avut performanțe deosebite. Eu îi dădeam o mână de ajutor într-un moment dificil pentru el ca om. Nu a vrut să vină.

Cei de la FCSB și-au bătut joc de el. Acum înțeleg că merge într-o țară arabă, la Șumudică. I-am spus și lui, și mamei lui, că e o greșeală", a declarat Ioan Niculae pentru Pro TV.

1.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt

Alibec a jucat la Astra între ianuarie 2014 și ianuarie 2017, când a fost cumpărat de FCSB pentru 2 milioane de euro. A evoluat în 84 de meciuri pentru giurgiveni și a dat 41 de goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.