Liga 1

Gigi Becali l-a turnat pe MM Stoica! Ultimul transfer a provocat tensiuni la nivel înalt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 July 2018

Mihai Stoica i l-a propus patronului pe Luka Zahovici, atacant de la Maribor, ceea ce s-a transformat într-un scandal cu agentul jucătorului, fiindcă Becali nu plătește pentru fotbaliști pe care nu-i cunoaște el. 

FCSB mai mult complică lucrurile decât negociază cu adevărat pentru jucători care să acopere posturile deficitare. Dică a cerut un atacant și un fundaș central. Mihai Stoica a găsit un vârf care i s-a părut bun, pe Luka Zahovici, și i l-a propus lui Becali. Cursul a deviat din momentul în care informația a ajuns la Gigi.

Întâi l-a turnat pe MM că negociază pentru transfer, ceea ce managerul nu are voie să facă, potrivit condițiilor de eliberare condiționată. Stoica a dezmințit pe Facebook ceea ce spusese patronul la TV. Becali susținuse că îi acordă libertate managerului: "Dacă lui MM i se pare un atacant bun slovenul, am încredere în el". În realitate, creditul oferit managerului n-a existat.

Gigi voia jucătorul împrumut, ca să-l evalueze el. "Am oferit două milioane de euro pentru Zahovici, dar după un an de împrumut, să văd întâi dacă face față aici!", a explicat la ProX.

Atacantul de 22 de ani, fiul lui Zlatko Zahovici, fostul mijlocaș de la Valencia și de la Benfica, e urmărit și de formații din Italia și din Germania, deci șansele să vină sub formă de împrumut în România sunt egale cu zero.

Impresarul care l-a propus, Zvonko Milojkovici, s-a enervat și a anunțat că tratativele cu FCSB încetează. "Cum ar fi să aduc eu o ofertă de împrumut pentru Man, pe care Becali vrea zeci de milioane de euro? E jignitor ce a spus Becali! Zahovici e golgeterul Sloveniei și evoluează pentru Maribor, care participă în cupele europene! Cum să fie disponibil pentru împrumut?!"

33 de goluria marcat Zahovici în ultimele două sezoane din Slovenia, în care a bifat 53 de partide în campionat. În 2015, fusese achiziționat de Heerenveen, apoi olandezii i l-au înapoiat lui Maribor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.