Liga 3

UPDATE // EXCLUSIV Promovarea dorită de CSA Steaua în Liga a 3-a nu e realistă » Reacția unui oficial FRF: "Toate demersurile cad"

Foto: Cristi Preda

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 18 iulie 2018

Sursele GSP susțin că CSA Steaua va veni în locul echipei Venus Independența, în al treilea eșalon.

Venus Independența a promovat din Liga a 4-a Călărași după barajul cu CS Blejoi, însă din motive financiare echipa nu s-a putut inscrie în Liga a 3-a. Informația a fost confirmată atât de AJF Călărași, cât și de cei din clubul călărășean. 

Cristian Petrea, comandantul CSA, a comentat subiectul:"Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon. Mai departe e treaba Federației, noi suntem disponibili și așteptăm un semn dacă e posibil".

În ciuda acestei solicitări, CSA Steaua a cerut omologarea terenului de fotbal din Ghencea pentru Liga a 4-a.

Reacția FRF

Un oficial al FRF spune însă că Steaua Armatei n-are nicio șansă la promovare în acest moment: "Într-adevăr există o cerere a celor de la CSA Steaua, dar în ciuda insistențelor lui Florin Talpan echipa nu va promova în Liga a 3-a motivul fiind următorul: primează criteriul sportiv.

CSA Steaua n-a jucat nici măcar barajul, deci nu poate ajunge în Liga a 3-a, mai degrabă ar promova CS Blejoi, pentru că e practic următoarea după Venus, dar nici ea nu va promova. Cel mai probabil și cel mai normal după regulament e ca o echipă care a retrogradat să rămână în Liga a 3-a. Așa că toate demersurile celor de la CSA cad".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.