Campionate

Dramatic! Două cluburi de tradiție din Italia au intrat în faliment » Jucători valoroși vor rămâne liberi de contract

Stefano Sabelli de la Bari, cotat la 1,5 milioane de euro, într-un duel cu Antonio Di Gaudio de la Parma în Serie B // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2018

Fotbalul italian își ia adio de la două echipe de tradiție din cauza problemelor financiare cu care se confruntă formațiile.

Bari și Cesena n-au primit licența pentru a evolua în sezonul 2018-2019 în Serie B. Cele două echipe au intrat în faliment din cauza datoriilor foarte mari către jucători, dar și către autoritățile locale.

La Bari, o echipă cu o istorie de 110 ani, care a pierdut play-off-ul de promovare în Serie A, au jucat de-a lungul timpului mai mulți fotbaliști români: Florin Răducioiu, Paul Codrea și George Pușcaș.

Adrian Mutu, Daniel Pancu și Constantin Nica sunt cei trei români care au îmbrăcat tricoul celor de la Cesena, formație înființată în urmă cu 78 de ani.

Echipa lui Bari avea o valoare a lotului de 12,3 milioane de euro, în timp ce jucătorii celor de la Cesena valorau 8 milioane de euro. Fotbaliștii ambelor formații vor rămâne liberi de contract.

 Cei mai valoroși jucători de la Bari


Sursă: transfermarkt.de

Cei mai valoroși jucători de la Cesena


Sursă: transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.