Liga 1

Dinamoviștii au pornit seria aroganțelor la adresa FCSB: "Katsikas a marcat mai multe goluri decât atacantul lor" » Nici Becali n-a scăpat

Katsikas în duel cu Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2018

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a uitat de sezonul dezastruos pe care "câinii" l-au avut și a început războiul cu marea rivală FCSB. Cele două echipe se vor întâlni în etapa a doua din Liga 1.

"Ei (n.r. FCSB) au un atu faţă de noi în ceea ce priveşte valoarea lotului, cota jucătorilor. «Mbappe» de la FCSB valoarează 15-20 de milioane de euro. Dar să nu uităm că jucătorul nostru, Katsikas, are mai multe goluri în sezonul trecut decât atacantul lor, Alibec!

Nu putem să-i stabilim un preţ lui Katsikas. Nu avem vise d-astea, să cerem zeci de milioane pentru un jucător", a declarat Bălănescu la ProSport Live.

  • Grecul Giorgos Katsikas (28 de ani) a marcat trei goluri în sezonul trecut din Liga 1, în timp ce Denis Alibec (27 de ani) a punctat o singură dată.

3 episoade cu Bălănescu în prim-plan:

  1. "Am vrut să-i oftic pe rapidişti!": În 2012, după un joc Dinamo - Rapid, cîştigat de "cîini" cu 2-1, Bălănescu a mimat că îi sărută mîna arbitrului asistent Zoltan Szekely, pretext pentru rapidişti să conteste vehement arbitrajul din acel joc. Atunci, secretarul lui Dinamo s-a apărat: "Ca să-i oftic pe rapidişti, am dat mîna cu domnul Szekely şi mi-am pupat mîna. A fost doar o glumă, nimic mai mult. M-am bucurat, nu am făcut nimic greşit".

  2. Scandal cu MM: În 2013, la sfîrşitul meciului Dinamo - Steaua, 1-2, Bălănescu s-a "răfuit" şi cu preşedintele Stelei, Mihai Stoica. Conflictul a început la pauza acelui joc, cînd cei doi au început un schimb dur de replici. La finalul jocului, în zona vestiarelor, cei doi "oficiali" s-au încăierat şi au fost despărţiţi cu greu de oamenii de securitate, dar şi de Laurenţiu Reghecampf şi Ionel Dănciulescu.

  3. Conflict cu Iordănescu: În decembrie 2015, Edward Iordănescu, pe atunci antrenor la Tg. Jiu, a fost eliminat în prelungirile meciului Dinamo - Pandurii, 2-1, pentru proteste. În drumul spre vestiare, antrenorul s-a contrat dur cu Bălănescu şi, deşi tehnicianul a părut că încearcă să aplaneze conflictul, secretarul general al "cîinilor" s-a enervat mai rău, conflictul fiind stopat cu greu de oamenii de ordine. "În afara faptului că am fost înjurat, nu s-a întîmplat nimic. Păcat, Dinamo e un club de tradiție, nu e normal să aibă un "oficial" ca Bălănescu. După a venit la mine și și-a cerut scuze că m-a înjurat de morți și de familie", declara Iordănescu la acel moment.

Bogdan Bălănescu

FCSB - Dinamo se va juca în etapa a doua din Liga 1 pe 29 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. "Câinii" vor deschide campionatul cu FC Voluntari, duminica aceasta, tot de la ora 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.