Tenis

SIMONA HALEP. NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit pentru Eurosport despre adversarele din circuitul WTA și a dezvăluit care sunt jucătoarele care îi pun cele mai mari probleme.

Întrebată de un fan care este adversara cu care îi este cel mai greu să joace, Simona Halep a surprins și a ales-o pe nemțoaica Angelique Kerber, 30 de ani, locul 4 WTA.

"Cel mai greu e să joc cu Angelique Kerber. Pe toate suprafețele. Mereu când am meci cu ea mă gândesc încă de la vestiare că va fi unul lung, de trei ore, cu trei seturi. Mă pregătesc pentru schimburi lungi, de câte 20 de lovituri", a spus Simona Halep pentru Eurosport.

6 victoriidin 10 meciuri are Halep in fața lui Kerber. Ultimele două partide au avut loc în 2018, ambele câștigate de Halep: 6-4, 4-6, 9-7 în semifinale la Australian Open și 6-7(2), 6-3, 6-2, în sferturi la Roland Garros

Halep a mai mărturisit că jucătoarea contra căreia returnează cel mai greu este Serena Williams, locul 28 WTA, că numprul 1 la lovitura de forehand este Sloane Stephens, locul 3 WTA, și că ar împărți camera cu cehoaica Petra Kvitova, 8 WTA.

Întrebată ce ar vrea să împrumute din jocul lui Roger Federer, locul 2 ATP, din jocul lui Rafael Nadal, locul 1 ATP, și din jocul lui Novak Djokovic, locul 10 ATP, Simona a răspuns: "Vreau să fiu la fel de calmă ca Roger, de la Nadal vreau să iau dorința de a câștiga fiecare punct, iar la Novak îmi place că este nervos când greșește".

Citește și: Simona Halep dezvăluie cum a trăit turneul de la Roland Garros: "Când am pierdut primul set al finalei m-am speriat și nu știam ce să fac"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.