Tenis

Simona Halep explică șocul suferit la Wimbledon: "Din cauza asta nici atitudinea nu a fost bună"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit într-un interviu acordat Eurosport despre eliminarea din turul III la Wimbeldon, venită după înfrângerea în fața taiwanezei Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA la acel moment, scor 6-3, 4-6, 5-7.

"Turneul de la Wimbledon a venit foarte repede. Nu m-am bucurat în totalitate de succesul de la Roland Garros. Am avut o perioadă de pauză. Nu am fost gata de Wimbledon, din punct de vedere fizic. Uzura la Roland Garros a fost foarte mare, chiar dacă nu am avut meciuri așa grele. Nu am fost gata de Wimbeldon. A venit rapid turneul, dar așa e tenisul. Asta ne este meseria. Am zis să trag tare și să fac câteva meciuri bune.

Am fost foarte obosită. Nici atitudinea nu a fost potrivită, tot din cauza oboselii. Nu m-am adunat. Am pierdut la minge de meci, ceea ce nu îmi stă în fire. După eliminare, am încercat să mă înțeleg, să îmi explic ce s-a întâmplat. Am acceptat această stare. Acum sunt încrezătoare înainte de turneele pe hard".

Citește și: NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.