Stranieri

UPDATE Adrian Mutu antrenează în Emirate! Va pregăti formația secundă a clubului lui Laurențiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 iulie 2018

Anunțul momentului din fotbalul românesc a fost făcut azi: Adrian Mutu, 39 de ani, va antrena în Emiratele Arabe Unite în noul sezon.

Conform libertatea.ro, "Briliantul" va pregăti formația de rezerve a lui Al-Wahda, unde antrenor la prima echipă e chiar Laurențiu Reghecampf. Este de notorietate relația bună a lui Mutu cu Reghe și cu soția acestuia, Anamaria Prodan, care a și intermediat mutarea:

15.000 €pe lună va lua Mutu în cei 2 ani de contract cu Al-Wahda

stoichiță știa țara, dar nu știa echipa

Informația a fost făcută publică în această dimineață de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care l-a avut pe "Briliant" și pe lista pentru postul de selecționer al naționalei U21.

"Am vorbit cu el, Mutu va antena o echipă din Emirate. El mai avea oferte și atunci când s-a dus la FC Voluntari, dar a vrut să rămână în România. Voi da mai multe date când voi intra în posesia lor. Nu știu exact dacă antrenează prima sau a doua echipă a clubului respectiv", a dezvăluit Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

a doua echipă din cariera de tehnician

Mutu va bifa astfel cea de-a doua experiență în antrenorat, după ce în aprilie a preluat-o pe FC Voluntari. Cu el pe bancă, ilfovenii s-au salvat de la retrogradare în urma barajului cu Chindia Târgoviște.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Adrian Mutu a mai ocupat funcții administrative la Dinamo și echipa națională.

"Rapiditatea cu care Mutu a fost demis de la Voluntari m-a pus pe gânduri"
Mihai Stoichiță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.