Liga 1

EXCLUSIV Stadionul Ghencea va fi demolat săptămâna viitoare! Care e situația arenelor Rapid și Arcul de Triumf

Articol de Marius Mărgărit  —  Thursday, 19 July 2018

Proiectul noii arene din Ghencea a primit toate avizele, în afară de cel de demolare de la Primăria sectorului 6, care va fi obținut în câteva zile.

1. Stadionul Steaua: săptămâna viitoare va putea începe demolarea vechiului stadion al roș-albaștrilor în vederea reconstruirii pentru EURO 2020, informează surse CNI pentru GSP.ro.

2. Stadionul Rapid: s-a terminat licitația pentru demolare și construcție. În prezent sunt analizate ofertele, iar demolarea va începe în a doua parte a lunii septembrie.

3. Stadionul Arcul de Triumf: tot în septembrie vor începe lucrările de modernizare, care includ consolidarea şi reabilitarea vestiarelor, refacerea sălii de antrenament, a spațiilor de cazare și cantonament pentru sportivi, amenajarea spațiilor exterioare și a unui parking subteran, a centrului de îngrijire a sportivilor, gradene și refacerea terenului principal de joc.

4. Stadionul Dinamo: Azi a fost emis un comunicat în care era explicată situația de la Dinamo: s-a semnat contractul pentru startul studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Detalii AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.