Liga 3

Academia Rapid devine OFICIAL Rapid București » Anunțul făcut azi de giuleșteni: ar fi luat și palmaresul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 July 2018

Academia Rapid devine, după luni întregi de tergiversări, Rapid București și susține că este oficial continuatoarea echipei fondate în 1923. 

Rapidiștii mai trebuiau să achite diferența de 90% din suma de 406.000 de euro pentru palmaresul și marca "Rapid", lucru care s-a întâmplat azi.

În cazul în care nu s-ar fi făcut acest demers, giuleștenii nu ar fi avut dreptul de a evolua în viitorul sezon din Liga a 3-a sub numele Rapid. 

"A fost achitată suma integrală de achiziție a mărcii Fotbal Club Rapid București", a declarat lichidatorul judiciar Mihai Florea pe pagina oficială de Facebook a giuleștenilor. 

Au luat și palmaresul?

Conform comunicatului celor de la Rapid, clubul ar fi achiziționat și palmaresul echipei vișinii. În ciuda acestui lucru, situația este destul de complicată, fiindcă palmaresul nu este un bun, ceva clar din punct de vedere juridic. Ca și CSA Steaua, Rapidul pretinde că: dacă un club are marca, are și palmaresul.

3 titluri,
13 Cupe și 4 Supercupe a cucerit Rapid de-a lungul existenței

"De astăzi, suntem oficial Rapid București. Vestea mult așteptată de către toți rapidiștii a fost primită astăzi de la lichidatorul judiciar Mihai Florea.

Rapid a plătit restul de 90% din prețul de achiziție al mărcii, astfel încât, începând de astăzi clubul nostru a obținut certificatele de marcă, deținute de SC Fotbal Club Rapid SA.

Pe lângă acestea, s-au achiziționat și 23 de cupe și trofee, aflate în inventarul SC Fotbal Club Rapid SA" Comunicatul rapidiștilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.