Campionate

PSG și-a stabilit principala țintă pentru această vară » Kylian Mbappe jubilează: "Împreună ne îndeplinim toate țelurile!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 iulie 2018

N'golo Kante (27 de ani), proaspăt campion mondial cu naționala Franței, este principala țintă a celor de la PSG în această vară.

Directorul sportiv al campioanei Franței, Antero Henrique, a spus pentru un post de radio francez că mijlocașul defensiv al celor de la Chelsea s-ar integra perfect în sistemul pregătit de Thomas Tuchel și că va face toate demersurile pentru a-l transfera. 

80.000.000 €este cota lui N'golo Kante conform transfermarkt.de

Kante nu a infirmat zvonurile, dar le-a dat asigurări conducătorilor lui Chelsea că nu va forța o eventuală plecare în eventualitatea în care cluburile nu se înțeleg. 

Mbappe jubilează

Kylian Mbappe, puștiul minune al francezilor, declara înaintea Campionatului Mondial că ar face orice pentru a fi coleg cu Kante. 

"Kante este jucătorul pe care eu l-aș aduce la PSG. Este exact omul de care avem nevoie la mijlocul terenului. Împreună sigur am reuși să ne îndeplinim toate țelurile.

Un avantaj ar fi și faptul că este francez. Fanii noștri și selecționerul primei reprezentative sigur ar aprecia asta. Ar fi o plăcere să-l vedem îmbrăcând tricul roș-albastru", a declarat Mbappe conform espn.com.

Vezi și: 11.4 milioane de oameni au dat like » Imaginea postată de Ronaldo care a intrat direct în top 5 cele mai apreciate poze EVER pe Instagram

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.