Liga 1

Transferul sezonului în Liga 1?! Patronul exultă: "Îl vând în Liga a 2-a din Anglia pe 3-4 milioane de euro. Steaua nu are bani de el!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 July 2018

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, crede că a dat lovitura cu transferul lui Hervin Ongenda, jucător de 23 de ani cu meciuri la PSG. (Vezi detalii AICI)

"Hervin Ongenda poate fi un superfotbalist care nu stă mult la Botoșani. La anul îl vând în liga a 2-a din Anglia pentru 3-4 milioane de euro. Nu are Steaua bani de el.

Dacă îi putem redimensiona toate calitățile, ajunge mare. Dacă îl va asculta pe Costel Enache va fi revelația noului sezon. Din ce am auzit și cât am văzut în pregătire, pare a fi tare, tare bun. E și un băiat OK. Se comportă excelent în cadrul grupului. E un pariu pentru mine", a declarat Iftime la TV Digi Sport 1. 

Cine e Ongenda

Hervin Ongenda (23 de ani) este un mijlocaș ofensiv cu zeci de meciuri la naționalele de tineret și juniori ale Franței. Cele mai multe la U16, unde a marcat 8 goluri. De-a lungul carierei a evoluat pentru PSG, Bastia, Zwolle și Murcia.

Ongenda era favoritul lui lui Laurent Blanc, în perioada petrecută de acesta pe banca celor de la PSG. L-a debutat în prima echipă la vârsta de doar 18 ani, iar presa din Hexagon îl considera un viitor star al naționalei Cocoșului Galic.

16meciuri are Ongenda pentru prima echipă a lui PSG

750.000 €este cota lui Ongenda conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.