Liga 1

VIITORUL CONSTANȚA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // Viitorul lui Hagi îi sperie pe debutanții Dunării Călărași: "E cea mai importantă școală de fotbal din România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 iulie 2018

Dunărea Călărași va juca pentru prima dată în istorie în Liga 1 duminică, de la ora 18:00, în deplasare cu Viitorul. Dan Alexa, 38 de ani, antrenorul călărășenilor, recunoaște că are emoții înaintea întâlnirii cu formația condusă de Gică Hagi, 53 de ani.

"Îmi doresc să fim o echipă care are curaj, vreau să câştigăm, dar întâlnim o echipă care, indiferent de transferurile făcute în ultimii ani, e cea mai importantă şcoală de fotbal din România.

Au un antrenor pe care-l apreciez foarte mult, un tip excepţional, Gică Hagi.

Îi respectăm, dar mergem să jucăm, să le punem probleme. Vreau să ne creăm o identitate, să devenim o echipă respectată. Cred că aceştia sunt paşii corecţi pe care trebuie să-i facem. Rezultatele vor apărea dacă păstrăm o linie corectă şi, pentru început, acesta este obiectivul principal", a declarat Dan Alexa.

  • Viitorul - Dunărea Călărași, duminică, ora 18:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.