Liga 1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1 // Primele critici la adresa lui Edward Iordănescu: "A folosit aceeași echipă ca Dan Petrescu, mă așteptam la mai mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 iulie 2018

Vasile Miriuță, 49 de ani, a criticat evoluția lui CFR Cluj din prima etapă a Ligii 1, în care campioana a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1.

"Repriza a doua a fost inexplicabilă. N-au avut prospețime, au fost blazați. Mă așteptam la mai mult. A lipsit viteza de joc, au părut obosiți. Să sperăm că până marți își vor reveni. Eu aș face două-trei schimbări pentru meciul de marți.

Mă așteptam azi să văd câțiva tineri în echipă. Un Mailat, un Ioniță, un Păun. Așteptam să văd sânge proaspăt. Voiam să-i văd azi. A folosit aceeași echipă ca Dan Petrescu, mă așteptam la mai mult", a declarat Miriuță la TV Digi Sport. Antrenorul a stat pe banca lui CFR în două rânduri, 2013-2014 și 2016-2017.

"Ioniță și Păun nu sunt puși la punct fizic. Așteptați-vă să-i vedeți în teren când vor fi bine. Ei pot face diferența"
Edward Iordănescu, antrenor CFR

  • CFR debutează marți în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, acasă, cu suedezii de la Malmo, locul 7 în campionat. Meciul va fi de la ora 19, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1Au marcat: Vinicius 26 / L. Fulop 48

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

Echipa de start a lui CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Culio, Hoban, Djokovic - Deac, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Males, Bordeianu, Peteleu, De Luca, Costache, Mailat
Antrenor: Edward Iordănescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.