Liga 1

Semnal de alarmă după ce încă un om de bază de la U Craiova e pe picior de plecare: "Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 July 2018

Așa cum deja a anunțat GSP.ro, U Craiova se poate despărți în perioada următoare de Nicușor Bancu, după ce în această vară oltenii i-au mai vândut pe Băluță, Screciu și Gustavo.

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, Astra și Dinamo, susține că, dacă U Craiova îl va vinde pe fundașul în vârstă de 25 de ani la campioana Olandei, PSV Eindhoven, pentru 1,5 milioane de euro, echipa va avea probleme în a se menține la nivel înalt.

"Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare. Ei, dacă aveau o gândire pro-performanță, trebuiau să aducă doi jucători peste nivelul echipei și să ia campionatul", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.


BURSA TRANSFERURILOR LA U CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (confirmat)
Veniri: Pigliacelli (Pro Vercelli), Cicâldău (Viitorul)
Plecări: Băluță (Slavia Praga), Screciu (Genk), M. Roman II (FC Botoșani), Popov (ȚSKA), Măzărache (Chiajna), Buzan (Călărași), Gustavo (Liaoning), St. Drăghici (Sepsi), A. Santos, Mitrovici, Popov, Calancea (contracte expirate)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.