Tenis

BRD BUCHAREST OPEN. Mihaela Buzărnescu ia o decizie neașteptată după turneul de la București: "Ce să fac?"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 iulie 2018

Mihaela Buzărnescu (30 de ani/25 WTA) a părăsit turneul BRD Bucharest Open în semifinale după ce a fost învinsă de Petra Martic (27 de ani/locul 60 WTA), scor 4-6, 4-6.

"A fost dificil astăzi. Petra Martic s-a mişcat foarte bine pe teren, m-a forţat de multe ori să greşesc. S-a simţit şi o oboseala la un moement dat, a fost şi foarte cald la București. Voi încerca să mă refac pentru meciul de dublu şi vom vedea pe parcurs cum mă descurc", a declarat Buzărnescu imediat după înfrângerea cu Martic. 

  • Mihaela Buzărnescu și și Raluca Olaru joacă în semifinalele probei de dublu astăzi, de la 19:00, împotriva perechii Danka Kovinic - Maryna Zanevska.

PAUZĂ DUPĂ BUCUREȘTI

Mihaela Buzărnescu a participat la nu mai puțin de 32 de turnee în 2018, mai mult decât orice altă jucătoare din top 10, și va lua o pauză după turneul de la București. 

"Dacă jucam acum în străinătate poate nu era așa de adâncă oboseală aceasta. Am jucat prea multe meciuri fără pauză. După acest turneu voi avea o pauză și apoi voi merge în America să pregătesc US Open. Ce să fac? Sunt și eu om, nu robot", declara Mihaela după debutul la București.

Vezi și: Reacție nervoasă a Mihaelei Buzărnescu » A înjurat și a aruncat cu racheta în panouri: "De ce p... m... nu?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.