Liga 1

Eugen Neagoe nu își iartă elevii după eșecul cu Hermannstadt, scor 0-1: "Asta nu e o scuză! Au fost mai inteligenți sibienii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 July 2018

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, nu înțelege lipsa de reacție a jucătorilor săi după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 0-1.

"Jucătorii mei știau clar ce aveau de făcut, și-au pierdut oamenii din marcaj și asta e. S-a întâmplat. Au fost mai inteligenți cei de la Sibiu. Puteam să mai primi goluri. Am pierdut foarte multe dueluri 1 contra 1.

Nu este ușor să ai 5 jucători noi pe teren, dar asta nu este o scuză. Nici terenul, nici lotul nu sunt o scuză. Ne asumăm. Eu vreau să arătăm mai bine decât sezonul trecut. Asta este situația. Hermannstadt este o echipă frumoasă. Au muncit foarte mult astăzi", a declarat Neagoe la TV Digi Sport 1.

"Am ales Sepsi pentru că aici e un proiect serios, oameni serioși. Chiar mi-am dorit să ajung aici. Vom lua fiecare meci parte în parte. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova"Istvan Fulop

 Vezi și: VIDEO Victorie în exil! FC Hermannstadt este liderul provizoriu al Ligii 1, după victoria în fața celor de la Sepsi OSK

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.