Liga 1

ASTRA - FCSB 1-0. Verdict drastic: "Cel mai prost meci din ultimii 5 ani! Nu a fost niciun 4-3-3! Ovidiu Popescu a jucat fundaș dreapta, acest «ceva» e praf"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 iulie 2018

Basarab Panduru, expertul din studioul celor de la TV Telekom, a analizat partida pierdută de FCSB împotriva Astrei Giurgiu, în prima etapă din Liga 1, scor 0-1.

"Nu mă așteptam ca FCSB să joace atât de prost. Este cel mai prost meci din ultimii 5 ani pentru FCSB și am văzut vreo câteva. S-a ales praful de 4-3-3 din minutul 3.

Nu am înțeles de ce într-un 4-3-3, Ovidiu Popescu este în spatele tuturor, uneori pe linie cu fundașii centrali. Ce cauți tu, în momentul când echipa ta are mingea, să vii fundaș dreapta? Poate o fi vreo schemă pe care nu o știu, sunt sincer. Așa ceva nu există niciunde. E ca și cum Xavi ar veni în locul lui Dani Alves pe teren, la Barcelona. Ovidiu Popescu ar fi trebuit să fie în centrul terenului. Înseamnă că așa i s-a zis, să joace de fapt fundaș dreapta!

Eu cred că după meciul ăsta se alege praful de acest 4-3-3. Așa ceva, adică nimic. Când o să revină Pintilii, nu o să se mai joace așa ceva.

Man zice că a căzut psihic după primul gol. Ce e asta? Atunci trebuia să te mai bați mai tare, să te lupți, atunci începe meciul! Dacă dă adversarul gol în minutul 4, e gata meciul pentru tine?".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.