Liga 1

ASTRA - FCSB 1-0 // Golgeterul, lăsat în afara lotului pentru un kg în plus! Dică s-a autosabotat la meciul cu Astra, Gigi Becali a explicat: "Au făcut el și MM o regulă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 July 2018

FCSB a terminat în genunchi partida din prima etapă cu Astra, scor 0-1, meci în care echipa vicecampioană, din lipsă de soluții, a fost nevoită să-l trimită pe Planici în atac în ultimele minute. 

Din cauza faptului că atacanții n-au dat randament, Dică a improvizat pe final de meci, pe bancă avându-l doar pe tânărul Cristian Dumitru (16 ani, atacant). 

Gigi Becali a dezvălui că s-a ajuns în această situație tot din cauza lui Nicolae Dică, care l-a lăsat pe Gnohere în afara lotului pentru că are un kilogram în plus. Iar celălalt atacant, Denis Alibec, este exclus din lot. 

"Trebuie să luăm un vârf, nu o să las lucrurile așa! Asta a fost problema?Păi, dacă Dică s-a plâns că nu are vârf, nu trebuia să-l lase pe Gnohere în afara lotului pentru un kilogram. Au făcut el și MM o regulă. Și Andrei Vlad are 400 de grame în plus și de asta a fost în afara lotului și el", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

21
de goluri în 44 de meciuri a înscris Harlem Gnohere în sezonul trecut pentru FCSB, în toate competițiile

Astra Giurgiu - FCSB 1-0A marcat: Llullaku '43

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB 1-0 Detalii AICI
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.