Tenis

BRD Bucharest Open 2018 // VIDEO+FOTO Campioanele sunt ale noastre! Irina Begu și Andreea Mitu au câștigat finala de dublu » Andreea a plâns și a sărbătorit alături de fiul ei

+17 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 July 2018

Perechea românească Irina Begu (27 de ani, 42 WTA) / Andreea Mitu (24 de ani, 812 WTA) a câștigat finala de dublu împotriva perechii Danka Kovinici (Muntenegru, 23 de ani, 134 WTA)-Maryna Zanevska (Belgia, 24 de ani, 166 WTA).

Româncele au tranșat rapid partida, câștigând în două set-uri, scor 6-3, 6-4. Irina Begu reușește astfel să-și apere trofeul câștigat anul trecut la București, atunci alături de Raluca Olaru.

Putea fi o finală 100% românească, însă Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au cedat ieri în fața jucătoarelor pe care le-au învins azi Begu și Mitu.

"Mă bucur că acest trofeu a rămas acasă"

"Ne-a fost puțin cam cald. Vă mulțumim că ne-ați fost alături. Mulțumesc pentru wild-card-ul primit. Mă bucur enorm că am reușit să câștig acasă, la 3 luni după ce am reînceput", a spus Andreea Mitu, care a început apoi să plângă. Jucătoarea de 24 de ani a născut un băiețel în luna ianuarie, Adam.

"Vă mulțumesc că ne-ați fost alături. Nu e ușor, pentru că a fost foarte cald, tocmai de-asta vă mulțumim. O felicit pe Andreea, nu i-a fost ușor. Mă bucur că am reușit să o ajut și că acest trofeu a rămas acasă, îmi pare rău că la simplu nu am reușit. Dar e bine că măcar s-a întâmplat la dublu. Vrem să le felicităm și pe cele două fete împotriva cărora am concurat. A fost o săptămână minunată pentru ele. Felicitări pentru ce ați făcut!", a declarat Irina Begu.

TOT AZI E ȘI FINALA DE SIMPLU

Anastasija Sevastova (Letonia, 28 de ani, 22 WTA) - Petra Martici (Croația, 27 de ani, 60 WTA) e finala de la simplu a turneului de la București, care se va disputa la ora 17:00. Anul trecut a câștigat-o Irina Begu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.