Liga 1

DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1. Florin Bratu e deja cu gândul la derby-ul cu FCSB: "Știm foarte bine ce reprezintă acest meci pentru suporteri!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 iulie 2018

Florin Bratu avertizează că adevărata fața a lui Dinamo nu este cea din victoria cu Voluntari, scor 2-1, și e pregătit pentru derby-ul cu FCSB.

"Îmi cunosc bine jucătorii. Știu ce am pe margine. I-am introdus pe Sorescu și Axente, care au adus plusul de care aveam nevoie. Nu există prospețime momentan, abia am terminat perioada de acumulare. Mă bucur că echipa a arătat caracter după pauză. Am revenit, plecăm cu 3 puncte și veți vedea ușor, ușor un Dinamo mult mai proaspăt.

Săptămâna viitoare e derby-ul cu FCSB. Am încredere că putem face un meci foarte bun. Sărbătorim astăzi, apoi începem pregătirea. Știm foarte bine ce reprezintă acest meci pentru noi și pentru suporteri", a declarat Bratu la TV Telekom Sport.

"Sper că v-a plăcut Sorescu. A fost o ideea de-ale mele să îl aducem. L-am văzut la ASU Poli și chiar l-am dorit mult. Am avut emoții astăzi. Voluntari e o echipă cu calitate, cu mulți jucători noi pe care nu îi cunoșteam"Florin Bratu

Vezi și: VIDEO + FOTO Bratu "mitraliază" Voluntariul cu două schimbări perfecte după pauză » Dinamo, lider provizoriu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.