Liga 3

Ruptură între Pancu și Niculae: "E foarte supărat pe mine! Nu cred că mai vrea să fim prieteni" » Noi detalii despre baza Pro Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 iulie 2018

Daniel Pancu, jucătorul de 40 de ani al celor de la Rapid, a vorbit despre plecarea lui Daniel Niculae, 35 de ani, care era jucător și președinte al echipei și care a decis să plece în urmă cu o săptămână.

"Au fost cel mai grele trei săptămâni din cariera mea. Eu și Nico am plecat la un drum, am început împreună reînvierea Rapidului. De trei săptămâni nu știu ce să mai fac. M-a sunat toată lumea: foști jucători, foști acționari, suporteri. Toți îmi zic să nu-l las pe Nico să plece. Niculae nu poate fi întors. Eu sper să revină pentru că ar fi o pierdere imensă, sportiv și spiritual.

Noi doi am fost garanții acestui proiect. La început lumea venea pentru noi. Ne-am chinuit în Liga a 4-a, fără bani, și acum plecăm? El e foarte supărat pe mine după ce am spus în aprilie, când a vrut să plece. E foarte supărat. Probabil că nu mai vrea să fim prieteni. Am vorbit ieri cu el și sper să revină. Eu nu mai comentez nimic.

Oricum, Rapid trebuie să meargă înainte, cu sau fără Pancu și Niculae. Nu mai poate da înapoi. Noi putem fi înlocuiți", a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

"Pro Rapid va fi gata în ianuarie - februarie. Asta e ultima știre. E pe cale să fie preluată baza de pregătire. Urmează renovarea"Daniel Pancu

"Din câte am înțeles, Adi Iencsi ar putea veni la echipă. Ar urma să lucreze la academia echipei"Daniel Pancu

Cei doi jucători au mai avut un conflict în aprilie, când Niculae a vrut să renunțe la proiect, iar Pancu a avut o declarație dură.

"Ce facem acum? Mai e o lună. Avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig, și acum plecăm acasă? Nico e tânăr, are energie foarte multă și e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp. Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaje nu a răspuns. E foarte supărat. E justificată supărarea pentru că a avut o înțelegere. Dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 de fani din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui. Cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile. Eu spun cum văd eu" Daniel Pancu, în aprilie, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.