Liga 1

Craiova e cu ochii pe un fost golgeter din România! EXCLUSIV Detalii de la negocieri

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 23 July 2018

Plecările lui Băluță și Gustavo au creat deranj în ofensiva celor de la Craiova, echipă care este în căutarea unui atacant. Mihai Rotaru, patronul echipei, s-a interesat de Ioan Hora, atacant de 29 de ani care evoluează la Akhisarspor, în prima ligă turcă.

Mai are un an de contract acolo, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Elazigspor. Bogdan Apostu, impresarul fostului golgeter al României, a comentat informația.

"Este adevărat că am avut o discuție cu domnul Rotaru acum vreo două săptămâni, dânsul s-a interesat de situația lui Hora, dar de aici până la un transfer e cale lungă.

În primul rând, cei de la Craiova nu au mai avansat negocierile, iar în al doilea rând salariul lui Hora în Turcia e greu de suportat de orice echipă din România. Restul sunt doar supoziții, realitatea este cea pe care v-am spus-o".

Ioan Hora a evoluat în cariera sa la UTA, Gloria Bistrița, CFR, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. CFR a plătit 700.000 de euro Gloriei Bistrița pentru a-l lua în 2010. 

300.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ioan Hora

38 de goluri 
a marcat atacantul în Liga 1 în 221 de prezențe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.