Liga 1

Dorinel Munteanu dă un verdict dur pentru Dinamo: "Calificarea în play-off ar fi o performanță"+ Care crede Florin Prunea că e marea problemă a "câinilor"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 iulie 2018

Dorinel Munteanu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre echipa antrenată de Florin Bratu și despre ce obiectiv ar putea avea "câinii" în sezonul viitor.

"Pentru Dinamo, calificarea în play-off ar fi o performanță. Da, a avut meciuri bune în play-out, cu Bratu. A avut rezultate în finalul sezonului trecut. Echipa e la început de drum, nou formată. Totuși, meciul cu Voluntari a fost câștigat cu foarte, foarte multă șansă. N-a fost diferență mare. Cred că în acest moment Dinamo nu se poate bate la campionat", a declarat Dorinel Munteanu la Pro X.

După 2-1 cu FC Voluntari, Florin Prunea a găsit marea problemă a echipei roș-albe.

"Dinamo are probleme în defensivă, în zona centrală. Dar și pe lateral sunt ceva probleme și vor persista până când Popovici va intra în ritm. Trebuie rezolvate repede aceste probleme. Urmează meciul cu FCSB și să vedem cum se va apăra", a declarat fostul portar al lui Dinamo la TV Digi Sport.

Citește și: Decizie-ȘOC la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucători pleacă: i se caută deja echipă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.