Liga 1

Un șut în fund, un pas înainte » FC Voluntari l-a transferat și a renunțat la el după o săptămână! Acum va juca în Liga Campionilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 July 2018

Uite jucătorul, nu e jucătorul. FC Voluntari a renunțat la serviciile macedoneanului Valmir Nafiu, 24 de ani, pe care îl transferase în urmă cu o săptămână, când președintele echipei era Florentin Dumitru.

După ce acesta a fost dat afară, Nafiu, care poate evolua ca mijlocaș de bandă sau ca atacant, a fost informat că nu este dorit de noul staff. Jucătorul nu apucase să semneze decât o copie de contract, iar când s-a prezentat la club să semneze și restul actelor i s-a transmis că nu mai e cazul și că e liber să-și caute alt club.

Macedoneanul s-a întors în țara natală și și-a găsit rapid o nouă echipă. A semnat cu formația campioană, Shkendija Tetovo, și are acum șansa de a juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor, împotriva celor de la Şerif Tiraspol. 

În ultimul sezon, Nafiu a jucat în Macedonia, la Renova, pentru care a bifat 35 de meciuri și 7 goluri.

De-a lungul carierei a mai evoluat la Shkendija, FC Basel u21, SV Hamburg, APOEL Nicosia, Skenderbeu Korce, bifând în 2014 două meciuri în Bundesliga. Valmir Nafiu a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Macedoniei, fiind considerat un jucător promițător.

Conform informațiilor GSP.RO, și alți jucători urmează să plece de la FC Voluntari. 

Citește și: Eroare INCREDIBILĂ la un club de Liga 1! Managerul a uitat să legitimeze 3 jucători, iar antrenorul nu i-a putut folosi

Președintele, la un pas să plece de la club » Detalii despre situația echipei: "Sunt mici discuţii în contradictoriu care nu au făcut bine"

Problemele la FC Voluntari au început odată cu plecarea lui Adrian Mutu, dar afară de conducere.  Detalii aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.