Liga 1

A capitulat şi MM: FCSB nu e Steaua ;) + Cât a lucrat, de fapt, MM la Steaua

Foto: Cristi Preda

Articol de Alin Grigore  —  Tuesday, 24 July 2018

Pentru prima dată de când actualul club a pierdut marca, Mihai Stoica a avut o declaraţie oficială în care a numit echipa la care lucrează "FCSB", nu Steaua.

Din decembrie 2014, Gigi Becali a pierdut în instanţă marca Steaua. Au urmat şi alte procese în care clubul deţinut de el a încercat toate procedurile posibile pentru ca măcar denumirea de Steaua să fie păstrată. Fără succes. În ciuda proceselor pierdute, oficialii echipei au continuat să susţină în fiecare apariţie publică că "FCSB e Steaua".

Cel mai frecvent apărător al acestei idei a fost directorul sportiv Mihai Stoica. În declaraţii, dar şi în multe din postările lui de pe reţelele de socializare, MM susţinea că această echipă e tot Steaua şi de fiecare dată când pronunţa numele echipei îi spunea "Steaua". MM a renunţat şi el la această strategie.

După înfrângerea umilitoare de sâmbătă, de la Giurgiu, Stoica s-a oferit să dea declaraţii, iar pe parcursul acestora a spus că echipa la care lucrează e FCSB: "Cred că unii dintre jucători ar trebui să se uite cu jenă, dar jenă multă, în conturi. Să urmărească meciul ăsta, să-şi vadă evoluţiile şi să înţeleagă că aşa nu se poate juca fotbal la FCSB".

Clubul s-a supus de acum 2 luni!

Până la începutul lunii mai, inclusiv clubul lui Gigi Becali mai folosea în denumiri oficiale numele Steaua: pe pagina de Facebook, dar şi pe site. Atunci a fost momentul în care s-a luat decizia să se renunţe definitiv să se mai folosească denumirea Steaua. Toate conturile de pe reţelele de socializare au fost schimbate din Steaua în FCSB!

MM a lucrat doar 6 luni la Steaua :)

Mihai Stoica a avut mai multe mandate la clubul patronat de Gigi Becali. Primul a început în vara lui 2002, atunci când a venit de la Oţelul Galaţi. În ianuarie 2003, Becali a devenit patron în urma acelei controversate Adunări Generale a clubului, care s-a dovedit peste ani, când MApN a contestat că Gigi a preluat Steaua, că n-a respectat legea. Astfel că MM îşi poate trece în palmares şi faptul că a lucrat la adevărata Steaua: între iulie 2002 şi ianuarie 2003!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.