Diverse

VIDEO+FOTO Dezvăluiri SCANDALOASE în Argentina » Soția lui Mauro Icardi, combinată cu Diego Maradona: "Sex toată noaptea! Se auzea de parcă mutau mobila"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 iulie 2018

Când actuala soție a lui Mauro Icardi (Inter), Wanda Nara, era adolescentă, circula zvonul că a trăit o vară pasională alături de Diego Maradona.

La acel moment, Wanda a dezmințit, în ciuda apariției unui video în care se putea vedea că Wanda, acum în vârstă de 31 de ani, era "îmbrăcată" într-o pereche de boxeri ce îi aparțineau fostului fotbalist.

Săptămâna aceasta, realizatoarea emisiunii tv argentiniene “La noche de Mirtha” a dezvăluit că totul a fost adevărat și că ea chiar i-a auzit pe cei doi făcând sex.

Mirtha Legrand și-a amintit și o discuție avută cu Wanda: "Eu luam prânzul de obicei la un hotel din Mar del Plata și când ieșeam într-o zi am dat peste ea. M-a întrebat de ce n-o invit la emisiunea mea, iar eu am întrebat-o dacă ea e cea care e combinată cu Maradona, pentru că am camera lângă a lor și nu m-au lăsat să dorm. Făceau sex toată noaptea, se auzea de parcă mutau mobila!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.