Liga 1

Cornel Dinu, necruțător cu Dică și jucătorii de la FCSB: "Hai să nu te nenorocesc prea mult! Nu poți să joci cu amărâtul de Nedelcu, iar pe Popescu trebuie să-l strigi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 July 2018

Cornel Dinu a comentat dur prestația celor de la FCSB în meciul cu Astra, 0-1. Fostul antrenor s-a luat de Nicolae Dică pentru că a schimbat sistemul de joc al echipei roș-albastre într-un 4-3-3 și i-a criticat pe Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu, Bogdan Planici și Mihai Bălașa.

"Spre deosebire de ceea ce ne-a obişnuit, Steaua a schimbat sistemul. Nu are rost să mai vorbim dacă această decizie vine din Pipera sau dacă este o inspiraţie divină. Nu se poate să joci în 4-3-3, măi, Dică, măi!

Nu te apuci tu să joci un sistem doar pentru că aşa vrei tu. Trebuie să vezi dacă ai jucători pentru sistemul acela. Nu ştiu ce şcoală mai faceţi voi acum și ce antrenori mai predau pe acolo pentru că am văzut că luaţi tot felul de licenţe. Hai să nu te nenorocesc prea mult. Uită-te şi tu la Campionatul Mondial care abia s-a terminat, măi, băiatule!

Nu poţi să joci cu Popescu şi cu Teixeira pe post de interi şi cu amărâtul ăla de Nedelcu. Acolo ai nevoie de doi jucători care sunt adevărate pistoane, care au capacitate creativă.

În momentul în care Popescu trece mijlocul terenului, trebuie să strigi la el să vină înapoi. Nu are pregătirea necesară pentru partea aia a terenului.

Cum poţi tu să intri în 4-3-3 aşa? Se prinde până şi «sfântul» din Pipera că greşeşti. Să nu mai spun că Planici este trecut vârf, iar Bălaşa ajunge în careul advers, dar el e suspect de lipsa pregătirii în ambele careuri", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.