Liga 1

Ionuț Chirilă îl critică pe Gigi Becali: "Pe ce criterii i-a adus pe Rădoi și Dică? Becali trebuie să înțeleagă asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 iulie 2018

Ionuț Chirilă. 52 de ani, a comentat situația de la FCSB și a criticat modul în care Gigi Becali numește antrenorii.

"Gigi Becali trage Steaua, el este motorul. Dar trebuie să ințeleagă că investițiile la Steaua nu sunt eficiente fără un antrenor care să nu fi bifat toate etapele carierei și să fi antrenat la juniori și la câteva echipe din prima ligă.

Eu îl întreb ceva pe domnul Becali, fără supărare. Care sunt criterile pentru care i-a numit pe Rădoi și Dică la echipă? O să îmi spună că Rădoi a fost un fotbalist imens pentru fotbalul românesc și că Dică are calități morale. Dar asta nu e totul. Ar trebui să se gândească la asta.

Echipa nu trebuie să se mai învârtă ca o bicicletă fără lanț. Se cumpără jucători, iar peste 6 luni se schimbă cu alții. Care la rândul lor sunt vânduți. Steaua trebuie să construiască un joc care să creeze valori individuale.

Astfel, investițiile de milioane ale lui Gigi Becali se pot transforma în profit de zeci de milioane. Dacă vei juca numai din realizarile individuale ale unui fotbalist peste media campionatului, nu vei fi niciodată o echipă compactă, cu forță de joc. Steaua are cel mai valoros lot și trebuie să câștige campionatul la 15 puncte distanță de locul doi", a declarat Ionuț Chirilă la TV Pro X.

Citește și: Gigi Becali, incendiar la TV: "Mă rog «să distrug» Steaua mai rău decât anul trecut!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.