Liga 1

VIDEO Balaci, Negrilă și Ungureanu, scandări vulgare într-un video dat pe net: "Am fost în «B», suntem în «A», să dăm la m**e lui Steaua, și lui Dinamo, și lui Rapid, că-i desființat, a murit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 iulie 2018

Mai mulți dintre foștii mari jucători ai Universității Craiova din anii '80 s-au întâlinit recent și au petrecut.

Printre foștii jucători se numără nume importante din istoria fotbalului oltean și românesc, precum Ilie Balaci, Nae Ungureanu sau Nicolae Negrilă. După ce au fredonat imnul Universității Craiova și mai multe cântece ale galeriei, foștii fotbaliști au scandat trivialități legate de rivalele Dinamo, Steaua și Rapid, iar filmulețul a fost postat pe contul de facebook al lui Sandu Cristi.

"Ale, ale, aleo, toți oltenii strigă m**e Dinamo. Am fost în «B», suntem în «A», să dăm la m**e lui Steaua, și lui Dinamo, și lui Rapid, că-i desființat, a murit", sunt unele dintre versurile cântate de foștii fotbaliști.

"Cine nu sare e javră împuțită" și "Suntem cei mai buni printre români, suntem olteni și întotdeaua vom striga, m**e Steaua", au fost alte refrene vulgare cântate la petrecere. 

Ilie Balaci a evoluat la Dinamo în perioada 1985 - 1987. 

S-au întâlnit pentru o comemorare!

Petrecerea a avut loc în comuna Gighera, din județul Dolj. Sandu Cristi, pe contul căruia a apărut filmarea, a explicat contextul în care s-au întâlnit foștii jucători. "A început petrecerea la Gighera, dar înainte de asta am ținut un moment de reculegere în memoria prietenului nostru drag care ne lipsește foarte mult. Suntem siguri că ne vegheaza din Ceruri! Nu te vom uita niciodată, nea Nae! (n.r. Nicolae Tilohoi, decedat pe 25 martie 2018) Craiova Maxima este din nou împreună și îl sărbătorește pe Negoro! La Mulți Ani!"

O scenă asemănătoare i-a avut în prim plan pe foștii jucători ai lui Dinamo, care au înjurat Steaua la o petrecere. (Vezi AICI video)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.