Liga Campionilor

Vedetele lui Malmo după victoria din turul cu CFR: "Am știut să ne apărăm, dar am avut și noroc pentru că n-a fost foarte cald"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 iulie 2018

Carlos Strandberg și Markus Rosenberg au vorbit după victoria lui Malmo cu CFR Cluj, scor 1-0. Cei doi jucători nu se culcă pe o ureche și așteaptă cu nerăbdare returul din Suedia. 

"E o victorie importantă pentru noi, una în deplasare, e un pas spre calificare. Am avut multă șansă la gol. CFR e o echipă bună, cu jucători de calitate. Controlează bine mingea, dar repet, noi am avut mai multă șansă.

Șansele rămân egale, trebuie să obținem calificarea. Ne vom respecta planul pe care îl vom pune la cale. Nu ne gândim la turul următor", a zis Strandberg pentru Telekom Sport. 

CE A ZIS ROSENBERG:

"A fost un meci tactic foarte bun. Am știut să ne apărăm bine, de asta am și câștigat. Am avut alte câteva șanse de a marca, dar portarul s-a opus, chiar dacă la gol a greșit. Am avut și noroc că nu a fost atât de cald cum e de obicei. România dă mereu echipe în cupele europene, e o țară care are un fotbal bun, chiar dacă nu e foarte mare", a zis Markus Rosenberg pentru sursa citată. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.