Liga 1

EXCLUSIV Tensiuni la Craiova! Conducerea e nervoasă, iar cel mai important jucător se revoltă » Dezvăluiri incendiare din vestiar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 iulie 2018

Oltenii se laudă cu noul stadion din Bănie, care-i atrage pe microbiști ca un magnet, iar expresia preferată și evidențiată de către localnici este "Vulcanul de pe Oblemenco".

Doar că lipsa de eficacitate în partidele de după vacanță și, totodată, a rezultatelor pozitive a agitat apele în jurul și în interiorul echipei.

Alex Mitriță a fost foarte nervos, inclusiv la adresa propriilor colegi. Și acest lucru face ca atmosfera să fie încordată la formația din Craiova. Căpitanul alb-albaștrilor a gesticulat de multe ori, fiind supărat pe coechipieri, iar acest detaliu i-a deranjat pe unii suporteri, ce i-au reproșat gesturile. "Mai bine fii atent la fotbal, nu mai da atât din mâini!", i-au strigat câțiva fani din tribune.

Nici coechipierii nu se simt confortabil cu reacțiile vedetei. Cu toate că este foarte apreciat în interiorul lotului, jucătorii consideră că oficialii clubului îi permit prea multe starului din Bănie.

"E nervos, dar și el ar trebui să dea drumul mai repede la minge! În plus, nu ar trebui să reproșeze atât de mult colegilor, cu toții suntem o echipă", au răbufnit jucătorii.

Patronul Mihai Rotaru chiar a avut o discuție cu Alex la finalul sezonului trecut, în care i-a solicitat fotbalistului: "Poți să faci un dribling, al doilea e din inerție, dar nu-l mai face pe al treilea!". Jucătorul avea să vină cu replica într-un interviu acordat, ulterior, Gazetei: "Problema e că iubesc mingea și ea mă iubește pe mine".

"Un egal e mai bun decât o înfrângere. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, au dat tot ce au avut, dar nu am reuşit să marcăm. Nu e nicio criză. Jucătorii au avut o atitudine bună, sunt mulţumit de modul în care s-au prezentat. Dar ne lipseşte golul" Devis Mangia, antrenor U Craiova

"Nu vreau să găsesc alibiuri, dar am fost scoşi din ritm de faptul că s-a amânat meciul. Nici nu am ştiut dacă se mai joacă. Am stat 45 de minute şi am aşteptat, nu a fost plăcut. Noi pregătiserăm partida şi ne-am confruntat cu această problemă neplăcută" Devis Mangia, antrenor U Craiova

15 goluriși 4 assist-uri a avut Mitriță, sezonul trecut, pentru Craiova în 37 de meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.