Liga 1

Mircea Rednic, sfat pentru Florin Bratu: "Să fie mai umil" » Ce zice despre Dinamo: "Astea sunt informațiile mele"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 iulie 2018

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe și a lăudat munca actualului tehnician, Florin Bratu.

"La Dinamo trebuie performanță. Dinamo trebuie să se bată mereu pentru campionat și Cupă. Nu poți să îți propui calificarea în play-off pentru că poți ajunge în play-out. Trebuie să spui că vrei să câștigi titlul.

Nu am sfaturi pentru Bratu pentru că e căpos. Doar să fie mai umil. Face o treabă bună. Am informații că lucrează bine la Dinamo. Este serios și vrea disciplină. Asta e bine. Sunt mulți tineri la echipă, iar Bratu a putut în play-off să formeze un grup bun, cu jucătorii care au demonstrat că merită și că vor să joace la Dinamo.

Eu sunt dinamovist, vreau ca Dinamo să câștige meciul cu Steaua, mai ales că are și meci în Europa League. Îmi e dor de un derby, da. În astfel de meciuri nu contează valoarea și clasamentul. Este o atmosferă plăcută și e munca mai ușoară pentru antrenori. Trebuie doar să te asiguri că jucătorii nu sunt stresați", a declarat Mircea Rednic la Pro X.

Citește și: EXCLUSIV Primul meci, primele victime » Decizie de ultimă oră luată de Bratu pentru marele derby

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.