Liga 1

FCSB - DINAMO // Veste excelentă pentru Florin Bratu: ultimul transfer e apt pentru Derby de România + Un titular este însă în mare pericol

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 iulie 2018

Tomislav Gomelt (23 de ani), ultimul transfer al celor de la Dinamo, n-a prins lotul de 18 în prima etapă, în partida cu FC Voluntari, 2-1. Totuși, croatul are toate șansele să fie o soluție pentru derby-ul cu FCSB de duminică.

Mijlocașul de 23 de ani a făcut antrenamente suplimentare pentru a-i prinde din urmă pe colegi, având în vedere că el nu a făcut pregătirea centralizată cu vreo echipă în vară.

Popa în pericol

Atacantul Daniel Popa a fost titular în prima rundă și nu s-a lipit la gol, irosind o ocazie uriașă. Acest detaliu l-ar putea costa postul de titular în partida cu FCSB, mai ales că atacantul care l-a înlocuit, Mircea Axente, a avut partea sa de contribuție la reușita victoriei. Axente a șutat în bară, mingea ajungând apoi la Deian Sorescu, cel care a înscris din a doua încercare.

Bratu a apreciat evoluția lui Axente  și a autorului golului, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe Axente să fie în primul "11" la Derby.

FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și:  EXCLUSIV Primul meci, primele victime » Decizie de ultimă oră luată de Bratu pentru marele derby

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.