Tenis

SIMONA HALEP. Liderul mondial explică decizia importantă pe care a luat-o pentru această vară: "E o cale grozavă pentru a face asta"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 iulie 2018

Simona Halep, 26 de ani, numărul 1 mondial, anunțase inițial că până la US Open va participa numai la turneele de tip Premier 5 de la Montreal și Cincinnati. Jucătoarea noastră a decis până la urmă să accepte și invitația organizatorilor turneului de la New Haven.

Liderul mondial și-a explicat decizia de a merge la New Haven, turneu pe care l-a câștigat în 2013 și care începe pe 19 august, fix cu o săptămână înaintea startului US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului.

"Sunt bucuroasă să mă întorc la Connecticut în această vară şi le sunt recunoscătoare organizatorilor pentru această şansă. Am câteva amintiri fericite de când am câştigat titlul în 2013 şi întotdeauna m-am bucurat să joc în faţa suporterilor de aici.

Tabloul este plin de jucătoare valoroase, iar condiţiile de joc sunt similare precum cele de la New York, motiv pentru care am considerat că este o cale grozavă de a mă pregăti pentru US Open", a explicat Simona Halep.

Cum arată programul Simonei Halep în perioada următoare:

  • 6-12 august: Montreal (Premier 5)
  • 13-19 august: Cincinnati (Premier 5)
  • 19-25 august: New Haven (Premier)
  • 27 august - 9 septembrie: US Open (Grand Slam)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.