Liga 3

E OFICIAL! Rapid are patron » Primarul Dan Tudorache confirmă: "El are puterea de decizie acum!"

Dan Tudorache, primarul sectorului 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 July 2018

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a confirmat faptul că omul de afaceri Victor Angelescu (34  de ani) a intrat în posesia a 40 la sută dintre acțiunile Rapidului și că el este omul care ia acum deciziile în Giulești. 

"Sunt mai mulți oameni de afaceri, dar este într-adevăr și unul cu mai multe acțiuni. Are 40 la sută în acest moment. Restul procentelor le veți vedea în zilele următoare. Victor Angelescu este important pentru Rapid. 

Primăria ajută Rapid doar cu bazele materiale, baze sportive, pe care le vom pune la dispoziție contra cost. Dânsul are puterea de decizie acum", a declarat Tudorache la TV Digi Sport.

Victor Angelescu este director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată pe investiții, recuperare de credite neperformante, imobiliare.

"Au fost niște discuții între Angelescu și Daniel Niculae acum mai bine de o lună. Eu personal îl aștept în continuare pe Daniel ca președinte la Rapid. El a fost sufletul și inima echipei. El și Pancu au condus efectiv echipa în sezonul trecut"
Dan Tudorache, primar sector 1

Vezi și: Buget COLOSAL, dar haos la Rapid! Suporterii ar putea părăsi echipa dacă pleacă și Pancu! Cine e omul de afaceri care ar asigura bugetul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.