Liga 1

Detaliul care i-a fost fatal lui Iordănescu jr.: "Știți ce a spus Dan Petrescu după ce a luat campionatul?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 July 2018

Edward Iordănescu e la un pas să fie dat afară de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri petrecute pe banca "feroviarilor".

Fostul jucător Ilie Dumitrescu a încercat să găsească explicații pentru jocul modest arătat de CFR Cluj în meciurile cu FC Botoșani, 1-1, și Malmo, 0-1, partidele care au condus la demiterea lui Iordănescu jr.

"Știți ce a spus Dan Petrescu după ce a câștigat campionatul? A spus că are nevoie de întăriri în linia de mijloc, pentru că media de vârstă acolo este ridicată. Dacă Dan Petrescu rămânea la CFR, atunci se mai schimbau câțiva jucători. A adus el 14 sau 16 fotbaliști anul trecut, mai aducea și acum. El știa unde mai are nevoie și se întărea acolo unde simțea că trebuie. Edi nu știu ce a gândit.

S-a început cu aceeași formulă, nu am văzut nicio schimbare. Adică echipa care a câștigat campionatul. Cu Omrani, Deac. Țucudean, cu Hoban, Culio, Djokovic, la mijloc.

Acest prim «11» a fost făcut și construit de Dan Petrescu mai mult pentru a crea un echilibru între atac și apărare, adică echipă solidă în apărare. Echipa nu este construită în sistemul ăsta, să deschidă apărări. Vă aduceți aminte cât s-a chinuit Dan Petrescu pentru a aduna puncte?", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Cu cine s-a întărit CFR Cluj în această vară:

Andrei Radu, fundaș stânga, 22 de ani
Mate Males, mijlocaș central, 29 de ani
Adam Lang, fundaș central, 25 de ani
Giuseppe De Luca, atacant, 26 de ani
Robert Ndip Tambe, atacant, 24 de ani

Citește și:  Clauza FABULOASĂ care amână demiterea lui Edi Iordănescu » Ar încasa 2.648 de euro pentru fiecare minut petrecut pe banca lui CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.