Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit suma pe care PLEACĂ Denis Alibec » Astra dă un milion de euro, altă formație din Liga 1 a plusat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 July 2018

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înțeles cu patronul Astrei, Ioan Niculae, pentru transferul lui Denis Alibec.

Suma este de un milion de euro, însă fotbalistul așteaptă salvarea de la o formație din Liga 1 participantă în cupele europene, cel mai probabil CFR Cluj. 

"La ora asta am sută la sută un milion de euro de la Astra. Am negociat direct cu Ioan Niculae. E de acord să fac totul public.

A doua echipă nu am acceptul să o fac publică. E ofertă de 1, 4 milioane de euro de-acolo, pentru că e în concurență cu mine. Nu spun unde. Mi-a zis că mâine îmi dă răspunsul. Am Turcia, am Astra care e cea mai probabilă, mi-a zis că joi putem să facem actele. Normal că eu l-aș da la Astra, că nu e în concurență cu mine. Dar el ar cam vrea în partea cealaltă, să joace în cupele europene", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

"Dacă e după mine, l-aș folosi pe Alibec. Dar atât de multe i-am făcut lui Dică, încât nu pot să i-o mai fac și pe asta. A pătimit atât de mult din cauza mea. Pe asta nu pot să i-o mai fac"
Gigi Becali

Vezi și: Gigi Becali e tranșant: "N-am nevoie să ia campionate, vreau altceva" » Motivul pentru care se teme de Dinamo + "Dacă ne scoate Rudar, luăm sacoșa și plecăm acasă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.