Campionate

Bayern Munchen aduce un puști de 17 ani și e cel mai scump transfer dinspre MLS!

+2 Foto
Bayern Munchen, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 26 iulie 2018

Atacantul Alphonso Davies, de la Vancouver Whitecaps, canadian de origine ghaneză, devine cel mai scump export din istoria MLS. ”Are un potențial extraordinar”, asigură Bastian Schweinsteiger.

Bayern Munchen investește și în tineri, încercând să asigure schimbul de mâine pentru Robben și Ribery.

Campioana Germaniei l-a adus pe noul Kingsley Coman, cheltuind o mică avere pentru un canadian de doar 17 ani. 14 milioane de euro plus bonusuri de 5 milioane va investi în Alphonse Davies, care este cotat la 800.000 euro pe transfermakt.de!

Atacantul de origine ghaneză va deveni astfel cel mai scump jucător vândut în istoria MLS.

"Este foarte talentat"

Vancouver Whitecaps refuzase o primă ofertă de 10 milioane făcută de bavarezi, care au avut concurență și au supralicitat. "Are un potențial extraordinar", a dat asigurări, pentru Bild, Bastien Schweinsteiger (Chicago Fire), coleg de campionat al lui Alphonse.

"Este foarte talentat și la 17 ani are un viitor promițător în față. Nu este deloc de mirare că destule cluburi mari l-au căutat", a completat directorul sportiv Hasan Salihamidzici. De frica unei accidentări, Davies nici n-a fost folosit sâmbătă de Vancouver în meciul cu Seattle Sounders.

"De mic copil visam la clipa asta. Acum visul mi s-a împlinit, însă munca va continua și le mulțumesc fanilor. Trebuie să progresez și să fiu la fel de profesionist, pentru că în Europa pretențiile sunt mari"
Alphonse Davies, atacant canadian

3 goluriîn 6 selecții pentru naționala Canadei are Davies, care a fost în iunie 2017 cel mai tânăr debutant în selecționata "frunzei de arțar"

3 goluriși 6 assisturi a reușit Alphonse în 20 de meciuri din MLS, 3 pase decisive doar în partida cu Orlando

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.