Liga Campionilor

Ce se întâmplă cu Ludogoreț? Bulgarii explică semieșecul cu Vidi: ”Au închis tot”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 26 iulie 2018

Ludogoreț, echipa lui Keșerü și Moți, s-a împiedicat neașteptat acasă, scor 0-0, iar antrenorul Autuori a acuzat jocul la distrugere al campioanei Ungariei, Vidi: ”Nu ne putem plânge, însă o să marcăm în meciul retur”.

Posibila viitoare adversară din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pentru CFR (dacă trece de Malmo!) nu s-a decis după prima manșă, de la Razgrad.

Surprinzător, Ludogoreț s-a împotmolit cu Vidi, campioana Ungariei, deși a dominat categoric și a avut superioritate clară la șuturi (16-2, 3-1 cadrate) și la cornere (11-0). Keșerü nu a reușit să marcheze, a trimis în plasa laterală la unica ocazie și a fost înlocuit în minutul 60, iar Moți a jucat tot meciul.

"Au închis toate spațiile"

Antrenorul echipei bulgare a acuzat tactica adversarilor. "Am încercat să jucăm fotbal și am avut oportunități, dar n-am dat gol. Din păcate, cealaltă echipă a făcut antijoc, încasând în ultimele două partide 11 cartonașe galbene, 6 dintre ele acum și 5 cu luxemburghezii.

Nu ne putem plânge însă, adversarul a închis bine toate spațiile și s-a apărat organizat. Ne-am concentrat, doar că n-am fost eficienți în fața porții. Acceptăm remiza. Cred că se va juca mai deschis în retur și vom reuși să și înscriem", a explicat brazilianul Paulo Autuori. 

5 meciuri din 5 jucate în acest sezon, în campionat, Supercupă și preliminariile Ligii, are Ludogoreț fără gol primit

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.