Europa League

S-a încheiat Hajduk Split - Slavia Sofia, meciul care stabilește viitoarea adversară a FCSB-ului » Steliano Filip, neinclus în lot + un român a arbitrat partida

Tribunele arenei "Poljud" au fost neîncăpătoare la meciul cu Slavia Sofia. Steliștii vor înfrunta un adevărat "vulcan" la Split // FOTO: Twitter Hajduk Split

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 iulie 2018

FCSB a făcut un pas imens spre calificarea în turul III al preliminariilor Europa League, după victoria clară reușită azi în deplasare cu Rudar Velenje, 2-0. 

Următorul adversar al roș-albaștrilor va fi însă unul mult mai complicat. Cel mai probabil, echipa lui Dică se va duela cu Hajduk Split, locul 3 în ultimul sezon din Croația.

Joi seara, Hajduk a învins-o la limită pe Slavia Sofia, 1-0, în prima manșă din turul II din Europa League.  Bulgarii au ținut-o în șah pe Hajduk timp de aproape 80 de minute, dar echipa croată a marcat golul victoriei în minutul 79. Introdus după pauză, ghanezul Ahmed Said a înscris din pasa lui Nizici. 

Hajduk: Posavec - Juranovici, Nizici, Lopez, Fomitschow - Palaversa, Barry, Caktas - F. Tudor, Ivanovski, Gyurcso
Antrenor: Zeljko Kopici

Slavia Sofia: Petkov - Aleksandrov, Stanisavlevich, Hristov, Velovski - Martinov, Karabelyov, Uzunov - Ivanov, Angelov, Tsvetanov
Antrenor: Zlatomir Zagorcici

Culmea, partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din România. Istvan Kovacs a fost la centru, ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În minutul 84, Kovacs a lăsat-o pe Slavia în 10 oameni, după ce i-a acordat al doilea "galben" lui Aleksandrov.

Transferat la Hajduk de la Dinamo București la începutul acestui an, Steliano Filip (24 de ani) nu a fost inclus în lot pentru duelul cu Slavia. 

Returul Slavia Sofia - Hajduk Split va avea loc joia viitoare, de la ora 19:00. Partidele din turul III se vor juca în dublă manșă, pe 9 și 16 august. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.