Liga 2

UPDATE // Ionel Ganea și-a dat DEMISIA de la ACS Poli Timișoara: "Suntem ca niște boschetari" » Imagine incredibilă după ce echipa a fost dată afară de pe stadion

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 27 iulie 2018

Ionel Ganea, 45 de ani, a demisionat din funcția de antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara. Clubul ar fi în pragul desființării!

Echipa care în sezonul trecut juca în Liga 1 nu mai are voie să folosească vestiarele și spațiile în care își avea birourile în stadionul "Dan Păltinișanu", potrivit unei decizii a Consiliului Județean.

În plus, imaginile de azi de la Timișoara sunt memorabile. Pentru că nu au mai avut cabine medical, jucătorii echipei au fost masați și au primit îngrijiri medicale pe targă în aer liber.

Ionel Ganea nu a mai suportat această situție și a demisionat, anunță Libertatea.

"Suntem ca niște boschetari. Nu avem veceuri, nu avem nimic. E inuman ce e aici. Nu înțeleg cum s-a ajuns la asta cu o săptămână înainte de startul sezonului. Își bat joc de noi pe munca lui Marian Iancu, pentru că el e cel care a investit în acest stadion, ei n-au investit nimic aici. N-au pus un copăcel, n-au pus o floare.

Au venit doi nemernici ca Dobra și Doroș să ne dea afară din stadion. Distrug munca unor tineri de mare viitor. Cât au fost la Liga 1, a fost bine. I-au ținut aici să-și facă reclamă pe numele lor. Suntem în 2018, nu putem sta fără dușuri, fără veceuri, fără apă, ce naibii! Mai e unul, Romică Malac, directorul stadionului. Habar n-are ce face aici, e toată ziua la păcănele", a declarat Ionel Ganea pentru GSP.ro.

"Voi avea o discuție foarte serioasă cu primarul Nicolae Robu. El m-a învestit în funcție și va trebui să discutăm. Nu mai putem continua în condițiile astea. Ne zbatem degeaba, pentru că se pare că aici nu se mai dorește performanță"
Radu Birlică, vicepreședinte ACS Poli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.