Liga 1

FOTO Indiciul de transfer? » Ce a postat Alex Ioniță pe contul de Instagram

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 July 2018

Alexandru Ioniță II n-a confirmat încă la CFR Cluj, deși în acest start de sezon antrenor a fost Edward Iordănescu, un tehnician cu care jucătorul a mai colaborat și la Astra.

Deși n-are multe meciuri în tricoul campioanei României, atacantul în vârstă de 23 de ani e dorit de U Craiova. Ioniță chiar a postat astăzi o imagine sugestivă pe contul său de Instagram.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, declara în urmă cu câteva zile la TV Digi Sport: "Ioniță este un jucător pe care și-l dorește orice echipă. Cum să nu ți-l dorești pe Ioniță? Dacă aș spune că nu ne interesează Ioniță, înseamnă că suntem meschini. Ioniță este un jucător valoros, un fotbalist care în prima parte a sezonului regulat a spus foarte mult, după care în 2018 n-a fost o decepție, dar a fost tras inexplicabil pe linie moartă! Un jucător cu asemenea calități să joace foarte puțin… L-am auzit pe Ioniță că a spus că dacă va continua pe drumul acesta, fotbalul pentru el se va termina. Așa că, Ioniță este un jucător valoros".

10 meciuri
a jucat Ioniță pentru CFR Cluj în toate competițiile de când a ajuns în Ardeal

1.000.000 €a plătit CFR Cluj în schimbul lui Alex Ioniță în urmă cu o jumătate de an

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.