Liga 1

Un antrenor din Liga 1 sare în apărarea lui Edi Iordănescu: "Nu e normal să fie dat afară. Și eu am trăit asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 iulie 2018

Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, a vorbit despre demiterea lui Edward Iordănescu de la cârma lui CFR Cluj, viitoarea adversară a călărășenilor de sâmbătă, ora 18:00.

"CFR e o echipă puternică, primește gol foarte greu. Cu siguranță, fiecare fotbalist va încerca să demonstreze antrenorului că merită să joace. Ceea ce i s-a întâmplat lui Edi Iordănescu la CFR nu e normal. Eu am trăit asta la Chiajna. Sub nici o formă nu trebuie schimbat un antrenor după un joc.

În astfel de situații ai senzația că nu rezultatele sunt problema, ci că e ceva mai vechi. CFR ne e net superioară din punct de vedere valoric. Noi compensăm prin determinare, ambiție și sprijinul suporterilor", a declarat Alexa în cadrul unei conferințe de presă.

  • Dunărea Călărași - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro

Citește și: El e capul revoltei » Iordănescu jr. a pierdut vestiarul după un conflict cu un jucător și a fost demis: "Ce p... mea vrei, mă?"

Citește și: Jucătorii lui CFR au reacționat după demiterea lui Iordănescu: "Nu l-am săpat noi" + Mesajul transmis pe Whatsapp

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.