Stranieri

Gest FANTASTIC făcut de Ivan Savvidis, patronul formației pregătite de Răzvan Lucescu » Ce decizie a luat după meciul din Ligă

FOTO: Gazzeta.gr

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 iulie 2018

Toate încasările partidei din preliminariile Ligii Campionilor PAOK Salonic - FC Basel, scor 2-1, au fost donate oamenilor care au de suferit după incendiile din Grecia.

"Sunt devastat de consecințele incendiilor. Sute de oameni și-au pierdut viețile, alte mii suferă. Nu putem privi nepăsători această tragedie. Durerea lor este și durerea mea. Ajutorul nu se va opri aici. Țin legătura cu autoritățile și voi contribui cu tot ceea ce pot", a transmis omul de afaceri Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, prin intermediul unei scrisori.

Țintește grupele Ligii Campionilor

Savvidis a vorbit și despre șansele lui PAOK la accederea în grupele Ligii Campionilor.

"Am stabilit obiective înalte pentru sezonul actual al Ligii Campionilor. Nu contează cu cine vom juca și când. Cred în jucători și în antrenor  Dacă vom evolua la potențialul pe care îl știu, nu putem rata calificarea în grupe", a declarat Savvidis, 59 de ani, în presa din Rusia.

Vezi și: Povestea fabuloasă a lui Zoltan Ivansuc, primul jucător român dorit de Real Madrid » A navigat printre sticlele de bere, s-a distrat, la miuţe, cu pacienţii din sanatoriul TBC

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.