Tenis

"În urmă cu două luni, Djokovic era un dezastru" » Rafael Nadal atacă noua generație din tenisul masculin: "Fie noi avem ceva special, fie cei care vin din spate nu sunt suficient de speciali"

Rafael Nadal și Novak Djokovic, după duelul din semifinale de la Wimbledon 2018 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 iulie 2018

Rafael Nadal (32 de ani) s-a răfuit cu jurnaliștii prezenți la Manacor, în Spania, unde a vorbit despre diferențele uriașe dintre vechea și noua generație din tenis.

"Roger Federer a câștigat la Australian Open, Novak Djokovic la Wimbledon și eu la Roland Garros. Toți suntem la un nivel ridicat. În urmă cu două luni spuneați că Djokovic este un dezastru, lucru pe care eu nu l-am crezut. Asta spune multe despre cât de imprevizibil este sportul.

Este o coincidență excepțională. Nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie ca 3 jucători trecuți de 30 de ani să ia toate turneele de Mare Șlem. Pot găsi două explicații. Fie noi avem ceva special, fie cei care vin din spate nu sunt suficient de speciali. Nu știu care e varianta corectă, decideți voi", a declarat Nadal conform tennisworldusa.org.

"În acest moment al carierei, cea mai mare bucurie o reprezintă faptul că pot juca la un nivel ridicat. Asta mă face fericit"
Rafael Nadal

Vezi și: Momente de groază în familia lui Djokovic » Bunicul soției, răpit și jefuit + ce a urmat seamănă cu un film horror

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.